Heeft u Flash-player 8 of hoger geïnstalleerd, dan kan u ook terecht op onze flashsite met foto-album .

Gezellig feesten in Loenhout

Door een jarenlange ervaring en een professionele aanpak zorgt onze familie ervoor dat uw feest een succes wordt, waarover nog lang zal worden nagepraat.

U heeft de keuze uit verschillende zalen van 25 tot 250 personen.

Onze uitstekende eigen keuken bereidt voor u diners, buffets, walking diners of recepties.

Want elk feest of evenement is uniek en wordt volgens uw wensen door ons op maat georganiseerd en tot in de kleinste details verzorgd.

Of u nu wil genieten van een uitgebreidt buffet, een aangepast feestmenu of een walking-diner, feestzaal 't Guldenhof heeft voor ieder wat wils.

Wij verzorgen uw feest op maat !

  • feestzalen met airconditioning, tot 250 personen,
  • rechtstaande recepties tot 750 personen in de winter en tot 1000 personen in de zomer,
  • de zaal wordt in overleg met u optimaal geschikt en gedecoreerd,
  • sfeervolle en afgesloten tuin met orangerie en trampoline,
  • menu's die u in samenspraak zelf kan samenstellen,
  • onze zaak is volledig rookvrij, conform de wet van 01-01-2007, toch bieden wij de mogelijkheid om in onze aparte rookkamer te roken en te drinken.

Heeft u vragen, mail gerust naar info@feestzaalguldenhof.be .

Wie zijn wij

Feestzaal 't Guldenhof ging in 1952 van start onder de naam café "Den Treizelmolen", gevestigd in de Tienpondstraat 5. Wat begon als een stamcafé van verschillende verenigingen, bloeide verder uit tot een feestzaal voor allerhande gelegenheden. Gezien de beperkte uitbreidingsmogelijkheden op dit adres en het groeiend succes, werd er in 1965 de villa in de Tienpondstraat 1 aangekocht. Eigenhandig renoveerden René Vissers en Marieke Vermeiren, de oprichters van deze zaak, deze vervallen villa. Naast een gloednieuw café werd er een ruime feestzaal bijgebouwd met keuken.

In januari 1967 werden het nieuwe café en de feestzaal ingehuldigd onder de huidige benaming " 't Guldenhof ". Gulden verwijst naar de twee gilden die daar hun lokaal hadden, zijnde de Sint-Quirinusgilde en de Sint-Jorisgilde.

In 1985 werd de zaak overgenomen door hun dochter Lydia die op haar beurt steeds de nodige aanpassingen deed om de zaak uit te bouwen tot wat ze nu is.
Recent heeft de derde generatie zijn intrede gemaakt met kleindochter Eline. Zodoende is de toekomst van 't Guldenhof verzekerd !

Momenteel beschikken wij over een fraaie orangerie en een vernieuwde tuin waar u kan genieten van een aperitiefje, waarna u zich naar één van onze feestruimtes kan begeven om er te proeven van onze heerlijke gerechten.

feestzaal guldenhof loenhoutgezellig feesten loenhout
interieur feestzaal guldenhoffeesten antwerpen